«Ліси захисників і захисниць»: на Волині висадили 5900 сіянців

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Ліси захисників і захисниць»: на Волині висадили 5900 сіянців
image
Назар Тарадюк / 22.04.2024 / 0 Коментарів

На Волині з нагоди Дня довкілля за підтримки ДП «Ліси України» в рамках глобальної екоініціативи Greening of the Planet 20 квітня посадили «Ліси захисників і захисниць України».

Про це повідомила депутатка Волинської обласної ради Юлія Вусенко.

"5 тисяч 900 сіянців!

Саме стільки вчора, в рамках нашої щорічної висадки ми посадили у Колківському лісництві філії «Колківське лісове господарство» ДП "Ліси України" відновивши площу 0,9 га.

Ми садили ліс, об’єднавши дітей та дорослих, різних професій, разом із захисниками України, які наразі реабілітуються у Луцьку.

Акція крім основної мети – озеленити планету, створена також для того, щоб вшанувати символічним висадженням дерев честь і памʼять воїнів, які захищають Україну.

Учасники висаджень із різних куточків України та світу доєднувались до телемарафону і в результаті нам вдалося висадити близько 3 млн дерев у 7 країнах світу та всіх областях України.

Нагадаю, що проєкт «Озеленення Планети», стартував у 2020 році, під назвою «Озеленення України», а згодом трансформувався глобальну екологічну ініціативу «Greening of the Planet».

Станом на початок 2024 року усього було висаджено 41 мільйон дерев у 141 країні світу понад 7 мільйонами людей.

Хочу подякувати усім хто долучився, окреме спасибі Поліському лісовому офісу ДП Ліси України та його директору Олександр Кватирко.

Садіть дерева в честь наших воїнів разом із Greening of the Planet, як свідчення безумовної віри в нашу спільну Перемогу!" - йдеться в повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *