Лучанин показав, як швидко руйнується міст на Шевченка

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Лучанин показав, як швидко руйнується міст на Шевченка
image
Наш Інсайдер / 11.07.2021 / 1 Коментарів

Стан мосту на вулиці Шевченка в обласному центрі Волині з кожним днем погіршується.

У лютому міський голова Луцька Ігор Поліщук повідомив, що міст на вулиці Шевченка в обласного центру Волині  планують розширити – зробити там три смуги руху. Про це пише видання Волинь.  Проте наразі  до ремонту шляху не приступили, а міст щодня псується.

Ремонт мосту на Шевченка - транспортного колапсу не буде?

Ігор Поліщук повідомив, що міст на вулиці Шевченка в обласного центру Волині  планують розширити – зробити там три смуги руху.

«Що змінилось на мості Бена за 12 годин, зможете побачити на відео. І будьте обережні!» – написав у фейсбук-спільноті «АвтоАндони Луцька» Микола Граб. За словами автора, «проходячи через міст, коли ще поруч проїжджає автобус чи грузовий бус - стає чим далі - страшніше. Вібрація страшна, таке відчуття, що ти на листочку бумажки на воді, і тебе хвилями колихає!».

До речі, Микола Граб пройшовся даним мостом напередодні і зазначив, що не страшно, що руйнується верхнє покриття з асфальту, але біда, що одна з міжпрольотних плит кожного дня з новими, новими тріщинами. Бетон, з якого виготовили плити в 60-70 рр., вже давно вичирпав свій час, а плотність бетону = пресованому піску, який від вологи і сонця сиплеться.

«На мою думку, як би не було незручно для водіїв, в часи пік, потрібно пропускати мінімум по 5 авто в одному напрямку. В іншому випадку, не дай Боже, багато жертв!».

Ось такою яма була напередодні:

У коментарях користувачі, зокрема, зазначають: «Поки хтось на щучку своїм авто не пірне в Стир – нічого не буде». 

Коментарі (1):

  1. Ходжу через цей міст кожен робочий день, завжди як тільки з'являються такі діри, туди просто асфальт закидають, закидають а він десь провалюється і все...

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *