Луцьк провів в останню путь трьох своїх Героїв. ФОТО

image
Оля Коновалова / 07.12.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку провели в останню земну дорогу трьох Героїв, які полягли за волю України. Сотні лучан зібрались на Театральній площі, щоб віддати останню шану Віталію Собчуку, Владиславу Чігасову та Івану Тлумачу.

Відспівали захисників у Свято-Троїцькому храмі сьогодні, 7 грудня.

Лучанин Собчук Віталій Валентинович (28.03.1992 року народження) проходив військову службу за контрактом з 26 жовтня 2017 року. Загинув 29 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Червонопопівка Кремінського району Луганської області.

Капітан Чігасов Владислав Валерійович (26.01.1978 року народження) проходив військову службу за контрактом з 10 квітня 2020 року. Загинув 01 грудня 2022 року в районі населеного пункту Ямпіль Краматорського району Донецької області.

Житель Рожища Тлумач Іван Васильович, 1988 року народження, до повномасштабного вторгнення росії працював зварювальником. У перший день війни чоловік пішов добровольцем на захист України і мужньо боронив Батьківщину до останнього подиху. 

Інформаційно-аналітичне видання Інсайдер Медіа висловлює щирі співчуття рідним, друзям та близьким Героя! 

Ми шануємо і пам'ятаємо подвиг кожного...Вічна пам'ять і слава!

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *