Луцьк провів в останню путь трьох загиблих Героїв. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцьк провів в останню путь трьох загиблих Героїв. ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 13.10.2022 / 0 Коментарів

Сьогодні Луцька громада провела в останню путь трьох Героїв, які віддали життя за свободу України — Ярмольського Сергія Петровича, Пенкаля Сергія Борисовича та Стрельчука Романа Івановича.

Заупокійна літургія відбулась сьогодні у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Провести Героїв в останню путь прийшли сотні лучан. Місто стало на коліна та схилило голову в журбі за полеглими захисниками.

Сергій Ярмольський, 17.08.1979 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації 5 липня до складу військової частини на посаду стрільця-помічника гранотометника мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону.

Загинув 08.10.2022 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Першотравневе Дворічанської територіальної громади Куп’янського району Харківської області.

Молодший сержант Сергій Пенкаль був призваний на військову службу по мобілізації 1 березня та проходив військову службу у військовій частині на посаді стрільця 1 відділення 1 патрульного взводу 3 патрульної роти патрульного батальйону.

Загинув 6 жовтня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Терни Донецької області в результаті мінометного обстрілу з боку противника.

Роман Стрельчук, 26.03.1993 року народження, 13.08.2022 був призваний на військову службу по мобілізації. Служив у військовій частині на посаді водія 1 автомобільного взводу 1 автомобільної роти 1 автомобільного батальйону.

Загинув 4 жовтня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Білогірка Херсонської області в результаті мінометного обстрілу з боку противника.

Інформаційно-аналітичне видання Інсайдер Медіа висловлює щирі співчуття рідним, друзям та близьким Героя! Ми шануємо і пам'ятаємо подвиг кожного...Вічна пам'ять і слава!

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *