Луцьк провів в останню земну дорогу майора Олександра Шевлякова. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцьк провів в останню земну дорогу майора Олександра Шевлякова. ФОТО
image
Оля Коновалова / 18.08.2022 / 0 Коментарів

Луцька громада віддала шану та провела в останню путь майора Олександра Шевлякова.

Військовослужбовець 1963 року народження був призваний на службу по мобілізації на посаду заступника начальника штабу батальйону. Загинув 9 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Піски Донецької області. Повідомляє Луцька міська рада.

“Він був справжнім чоловіком, готовим завжди йти вперед та віддати життя за Батьківщину, – сказав у скорботній промові митрополит Луцький і Волинський Михаїл. – Як боляче, коли такі люди відходять з цієї землі! Низький уклін родині славного героя, яка його підтримувала і надихала. Це був справжній офіцер. Стоячи перед його труною, так і хочеться сказати: “Маю честь!”. Тож молимося за нього і просимо Бога: “Господи, прийми душу Олександра у Царстві Небеснім, і дай нам силу пройти ці випробування, щоб бути достойним його пам’яті”.

По завершенню панахиди домовину з тілом воїна під звуки дзвонів і солдатської сурми прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенда “Герої Небесної Сотні — Загинули за єдність України” траурна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *