Луцьк відзначає День міста. ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ

image
Оля Коновалова / 10.09.2022 / 0 Коментарів

Впродовж 10 та 11 вересня у Луцьку відзначатимуть День міста.

Серед заходів, які відбудуться в Луцьку: спортивні, культурно-розважальні, благодійні та відзначення лучан званням "Почесний громадянин Луцької міської територіальної громади". Пише Волиньпост.

Зокрема 10 вересня у місті запланований чемпіонат міста з фрисбі, шаховий турнір, благодійний відкритий чемпіонат з художньої гімнастики, турнір з баскетболу та пляжного волейболу.

О 11 годині, 10 вересня, на Театральному майдані міста відбудеться велопробіг у вишиванках. Учасники якого рухатимуться за маршрутом тролейбуса № 15а.

О 11:30 на центральній площі міста відбудеться патріотичний захід – мегалистівка "Подаруй любов захиснику".

Після завершення велопробігу о 12:00 у місті організовують традиційну акцію "Українська вишиванка". Жителі громади та гості міста створюватимуть фігуру, яку саме в міській раді поки не розголошують.

О 17:00 на дамбі Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки відбудеться благодійний показ "Гарні. Незламні. Незалежні", а на Театральному майдані у цей час звучатимуть "Мелодії рідного міста".

У місцях проведення заходів чергуватимуть бригади невідкладної медичної допомоги, рятувальники та поліція.

Також о 19:00 у пивному клубі «Кораблик-Оболонь» виступить гурт MAD HEADS. Вхід - донат 100 грн для волонтерського штабу АНГАР.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *