Луцька громада заплатила «Аверсу» майже 100 000 грн

image
Назар Тарадюк / 30.03.2023 / 0 Коментарів

Департамент ЖКГ вирішив витратити майже 100 000 гривень на інформаційну рекламу своєї діяльності. Про це стало відомо з оголошення про завершення закупівлі, розміщеного на майданчику публічних закупівель ProZorro.

Нещодавно Департамент ЖКГ вирішив закупити через торги одну послугу і одразу ж в описі предмета закупівлі вказав: Виготовлення та/або розміщення в ефірі телеканалу та/або радіостанції «АВЕРС» інформаційних матеріалів. Джерело фінансування закупівлі – місцевий бюджет. На це з казни виділили аж 99 000 грн. Строк надання послуги – до 31 грудня 2023 року.

Учасник цілком очікувано виявився один – ТРК «Аверс», який і став переможцем торгів. І попри те, що офіційно торги завершились 28 березня, про що є відповідне оголошення на майданчику PrroZorro, договір з цією телекомпанією уклали ще напередодні – 27.03.2023 р.

Вочевидь у телекомпанії «Аверс» завчасно склали для Департаменту ЖКГ медіа-план на поточний рік. Адже у додатку до договору чітко прописано, що в ефірі телеканалу щомісяця почергово виходитимуть сюжети тривалістю 2 хв та 20-хвилинні прямі ефіри у яких розповідатимуть про діяльність структурного підрозділу Луцького міськвиконкому, основним завданням якого належне функціонування житлово-комунального господарства міста, благоустрій, якісні комунальні послуги та розвиток інфраструктури.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *