Луцька влада пообіцяла знести скандальний паркан на Липинського

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцька влада пообіцяла знести скандальний паркан на Липинського
image
Оля Коновалова / 12.01.2022 / 0 Коментарів

Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся з головами ОСББ будинків по вул. Липинського, 2, 3, 4, 5.

Про це повідомляють на сторінці Комунальна варта у facebook.

Голови ОСББ за дорученням жителів цих та інших будинків звернулися з проханням відреагувати на встановлення огорожі, що встановлена ОСББ по вул. Липинського, 1 та значно ускладнює дохід мешканців 55-го мікрорайону до зупинки громадського транспорту, дитячого садочку та школи, ТРЦ "Порт Сіті" та інших об'єктів.

«Огорожа встановлена самовільно, без правовстановлюючих документів, а тому на чергове засідання виконавчого комітету 17 січня буде винесений проект рішення про демонтаж огорожі. Виступаю проти обмеження пішого доступу та проходу на та через територію двору і в цьому випадку і в усіх інших. Обмеження автомобільного заїзду в окремих випадках є виправданим, однак повне обмеження доступу, в т.ч. і пішого є неприпустимим», - зазначив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, днями жителі вул. Липинського забили на сполох, коли побачила, що біля одного з будинків встановили хвіртку з замком і таким чином перекрили дорогу, якою могли напряму вийти на вул. Сухомлинського і далі на проспект Соборності. Тепер же треба обходити вдвічі, а то й тричі довше. 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *