Луцькі нацгвардійці врятували потопельника. ВІДЕО

image
/ 10.10.2021 / 0 Коментарів

9 жовтня увечері під час служби з охорони громадського порядку у Луцьку гвардійці врятували чоловіка з річки, ще двох осіб затримали з ймовірними наркотичними речовинами. Про це повідомляє пресслужба Військової частини 1141 Національної гвардії України.

Увечері під час патрулювання по вулиці Набережній біля річки Стир військовий наряд гвардійців помітив двох підозрілих чоловіків. Під час поверхневої перевірки в одного з них виявили пакунок з речовиною рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на «канабіс». Інший громадянин намагався приховати поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною блакитного кольору, ймовірно «альфа».

На місце події гвардійці викликали слідчо-оперативну групу. Виявлені у вказаних осіб ймовірні наркотичні речовини вилучили та направили на дослідження.

Однак у цей час на протилежному боці річки правоохоронці почули крики про допомогу: у воді тонув чоловік. Один з гвардійців та поліцейський миттєво кинулися на допомогу та витягли його з води. На місце події прибула карета швидкої. Медики надали постраждалому необхідну допомогу. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *