Луцькі поліцейські влаштували погоню за автохамом

image
/ 13.05.2021 / 0 Коментарів

У Луцьку на авторинку близько 10:00 трапився конфлікт: поліція влаштувала погоню за водієм автомобіля Citroen, який порушив правила дорожнього руху і відмовлявся зупинитись на вимогу правоохоронців.

Як розповіли очевидці інциденту, один із торговців на автомобілі зупинився біля розділювальної смуги. Патрульні поліцейські, помітивши порушення, попрямували до нього, однак водій «дав по газах». Екіпаж поліції вирішив наздогнати Citroen і увімкнув на службовому авто проблискові маячки.

Згідно ПДР водій мав відразу ж зупинитися біля правого краю проїзної частини, однак він взявся їздити навколо кільця не виконуючи законних вимог поліцейських. До учасників «погоні» доєднався ще один екіпаж поліції.

Зробивши майже десяток кругів навколо кільця водій зрештою виїхав на бордюр і зупинився посеред газону. В цей момент його і наздогнали патрульні, тож між учасникам зухвалої погоні виник конфлікт, до якого доєдналися й інші автобазарники.

Відео інциденту оприлюднили очевидці у соціальній мережі Facebook.

Варто зауважити, що автомобіль Citroen, який наздоганяли правоохоронці, на транзитних червоних номерах. За словами очевидців, власник напевно вже порушив терміни постановки автомобіля на облік і хотів уникнути штрафу.

Не на камеру, водій розповів, що його обурює відношення поліції до тих, хто щочетверга приїжджає на авторинок. Мовляв належних умов для того, щоб виставити на продаж авто - немає, а правоохоронці прискіпуються до базарників за щонайменше порушення.

Вже згодом в Управлінні патрульної поліції Луцька прокоментували інцидент. Т.в.о командира взводу №1 роти №4 батальйону УПП м.Луцьк, капрал поліції Аліна Лукащик розповіла детально за що зупинили водія. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *