Луцькі школярі повернуться за парти

image
Яна Горчинська / 11.02.2022 / 0 Коментарів

Учні 5-11 класів усіх загальноосвітніх закладів Луцької громади з понеділка, 14 лютого, повертаються до очного навчання. Про це Суспільному повідомив керівник міського управління освіти Віталій Бондар.

Наразі продовжують хворіти на ГРВІ та COVID-19 менше ніж 10 % луцьких школярів.

"Сьогодні (11 лютого – ред.) провели нараду з керівниками шкіл. Всі повідомили, що ситуація покращується, зменшилася захворюваність серед дітей і є необхідність повернутися до звичайного формату роботи", – розповів головний освітянин Луцької громади.

Зі слів Віталія Бондара, також зменшилася захворюваність серед педагогів та технічних працівників шкіл. Наразі на лікарняному перебувають 5 % працівників закладів освіти. На самоізоляції через коронавірусну інфекцію – 50 класів у 38 школах Луцької громади.

Нагадаємо, з 26 січня школи Луцької громади перейшли на дистанційне навчання. Онлайн-навчання мало тривати до 6 лютого. 4 лютого в усіх загальноосвітніх закладах Луцької громади офіційно продовжили дистанційне навчання для старшокласників.Через зростання захворюваності серед дітей Міністерство освіти і науки рекомендувало керівникам закладів освіти у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації. Зокрема, рекомендується, відправити на дистанційне навчання учнів 5-11 класів.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *