Луцький підприємець передав бійцям ДУК «Правий сектор» новенький Starlink

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцький підприємець передав бійцям ДУК «Правий сектор» новенький Starlink
image
Яна Горчинська / 28.09.2022 / 0 Коментарів

Бійці ДУК «Правий сектор» перед відправкою в одну з гарячих точок на сході України отримали у подарунок від ГО «Асоціація перевізників та імпортерів транспортних засобів» новенький Starlink ІІ покоління. Станцію супутникового інтернет-зв'язку вручив військовим волинський бізнесмен Михайло Смолка.

«Днями випадково побачились з хлопцями. Поспілкувались, вони розповіли що і як, чого їм бракує. Вирішили допомогти і передали їм на підрозділ станцію Starlink для того, щоб вони постійно мали супутниковий інтернет. Зараз кожен має чимось допомагати армії. Це не просто, всі вже втомились від війни, але ми все-одно  відшуковуємо ресурси і продовжуємо закуповувати автомобілі, техніку та обладнання, якого так потребують бійці», - переконаний Михайло Смолка.

Військові кажуть, що в умовах нинішньої війни, коли окупанти максимально знищують інфраструктуру в Україні, відновити зв'язок на деокупованих та прифронтових територіях – одне з першочергових завдань.

«Чесно кажучи, ми самі вже втомилися просити, але маємо таку потребу. Вже отримали і автомобіль, електропили, генератори і ось – маємо тепер ще й власний Starlink. Дякуємо від всього нашого підрозділу», - каже Сергій К.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *