Луцька лікарня замовила послуги кейтерингу за 2 млн грн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцька лікарня замовила послуги кейтерингу за 2 млн грн
image
Назар Тарадюк / 30.08.2024 / 0 Коментарів

Послуги кейтерингу за 2 мільйони гривень замовило медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади.

Підряд отримала вже відома фірма з постачання готової їжі «Фуді-Кейтеринг». Інформація про тендер розміщена на сайті публічних закупівель «Prozorro», - пише видання "Сила правди".

Віткриті торги з особливостями оголосили 25 липня 2024 року. Очікувана вартість становила 2 мільйони гривень. У тендері взяв учатсть лише один учасник – луцьке товариство з обмеженою відповідальністю «Фуді-Кейтеринг». Його цінова пропозиція становила на 20 тисяч гривень менше запропонованої вартості. Договір з фірмою уклали 12 серпня 2024-го.

Луцька міська клінічна лікарня придбала послуги з триразового харчування на 11 000 ліжкоднів, відповідно до дієти №15. Вартість харчування одного пацієнта становить 180 гривень на день.

ТОВ «Фуді-кейтеринг» зареєстроване у 2018 році. Основний вид діяльності фірми – постачання готових страв. Співвласницями підприємства є киянка Тетяна Коваль, львів’янка Марта Ковальська і лучанка Оксана Бондарук.

«Фуді-кейтеринг» годує пацієнтів не лише волинських лікарень. Мільйонні контракти підприємство має з закладами охорони здоров’я Львова, Тернополя, Хмельницького, Рівного та Житомира. З медичним об’єднанням Луцької громади співпрацює з 2021 року, отримавши за три роки уже 14 замовлень. Втім нинішнє – друге у 2024 році. На початку року медоб’єднання замовило у фірми харчування на понад 21 мільйон гривень, в тому числі – і відповідно до дієти №15. Тоді вартість ліжкодня була суттєво дешевшою – 113 грн.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *