Майже 11 тисяч закордонних паспортів оформили на Волині за місяць

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Майже 11 тисяч закордонних паспортів оформили на Волині за місяць
image
Оля Коновалова / 02.08.2022 / 0 Коментарів

За липень територіальні підрозділи міграційної служби, держпідприємство "Документ" та Центри надання адмінпослуг на Волині видали 10 967 закордонних паспортів.

Про це Суспільному розповіла речниця управління Державної міграційної служби в області Наталія Левчук.

Окрім цього, за місяць волиняни та жителі інших регіонів оформили 3 039 паспортів громадянина України у формі ID-картки. За аналогічний період минулого року таких біометричних документів оформили на 30-40 % менше, – зазначила речниця відомства.

Зі слів Наталії Левчук, з початком повномасштабної війни в установи області для отримання адміністративних послуг почали звертатися в чотири рази більше людей.

"Кількість людей, які оформлюють закордонні паспорти, та людей, які продовжують недійні паспорти, приблизно однакова. До прикладу, в червні на Волині оформили 18 тисяч біометричних документів", – говорить речниця міграційної служби.

Також міграційна служба відновила дві послуги, дію яких із початком повномасштабної війни та на період воєнного стану відновив Кабмін: подовження дії закордонного паспорта на п'ять років і вклеювання фото дитини до нього. Як додала Наталія Левчук, ці послуги надають тільки в територіальних підрозділах міграційної служби.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *