Кого Макдональдз у Луцьку запрошує на роботу

image
Оля Коновалова / 18.08.2021 / 0 Коментарів

Невдовзі у Луцьку відкриють перший на Волині ресторан швидкого харчування МакДональдз.

Нині для закладу активно набирають персонал. Як розповів у коментарі Інсайдер Медіа директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк у місті завдяки МакДональдзу створять нові робочі місця.

«У Луцьку будуть працевлаштовані більш як 100 працівників і це круто. На сьогодні, зі слів керівника МакДональдз, уже набрали 55 людей».

Серед переваг – можливість працівнику самостійно формувати свій робочий графік.

«Працівник сам вибирає скільки годин на день, і в який період він працюватиме наступного тижня. Це дає можливість студентам отримати роботу, адже вони зможуть її поєднувати з навчанням.

Заробітна плата буде прямо пропорційна відпрацьованому часу. Хочеш мати більше – працюєш більше, хочеш мати ще більше – працюєш у нічні години, адже цілодобово буде працювати МакДрайв, а згідно з законодавством оплата праці в нічні години подвійна», - пояснив Роман Романюк.

Компанія забезпечує працівників спецодягом та відправляє на навчання та стажування. Окрім того, їм надають 50% знижки на продукцію ресторану. Передбачене медичне страхування та можливе працевлаштування осіб з інвалідністю. Заробітна плата: в діапазоні 8 000 – 12 675 грн.

«До речі, працевлаштованим робітникам уже нараховується заробітна плата. Тобто заклад ще не відкрився, а заробітна плата уже нараховується», - зазначив Роман Романюк.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *