Матір «хорошого» бурята розвели на 7 млн «гробових»

image
Оля Коновалова / 12.08.2022 / 0 Коментарів

Жителька бурятії віддала шахраям 7 млн рублів, які отримала за загиблого під час «спецоперації» в Україні сина. Їй зателефонували люди, які запропонували допомогу від імені «держави».

«Зателефонували, представилися, що вони з уряду та допомагають родичам загиблих, – розповів заступник голови громадської палати бурятії Денис Леонов. — Кілька лагідних слів тощо, у результаті вона переказала гроші цим шахраям. Вони сказали, що допоможуть придбати квартиру у Підмосков'ї, купити машину та наприкінці попросили дати номери інших мешканців чи родичів, які теж втратили близьких в Україні. Пообіцяли, що зв'яжуться з ними та повідомлять про допомогу. Вона дала номер телефону директора школи з їхнього села».

З директором також почали розмовляти «по-доброму». Але вона насторожилася.

«Директор їм сказала, що грошей немає, всі роздали родичам за потребою. І в цей момент із нею почали говорити вже у грубій формі. Запитали: «Навіщо ви відправляєте своїх синів в іншу країну вбивати?». Тоді жінка зрозуміла, що це шахраї. Вона одразу зателефонувала керівнику волонтерського руху, а та звернулася до Громадської палати бурятії», — цитує видання Дениса Леонова.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *