«Медведчука треба не обмінювати, а покарати», – Лубінець

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Медведчука треба не обмінювати, а покарати», – Лубінець
image
Оля Коновалова / 10.05.2022 / 0 Коментарів

Якщо Україна думає про своє майбутнє, то один з лідерів колишньої «ОПЗЖ» нардеп Віктор Медведчук і такі як він мають понести повне покарання.

Про це на брифінгу заявив голова Комітету ВРУ з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій Дмитро Лубінець.

«Маючи таку кількість свідчень про злочинну діяльність Медведчука, необхідно якомога швидше поставити крапку в цій історії і український суд має винести йому вирок. Точно, в рамках обміну його не варто міняти. Якщо ми думаємо про майбутнє, його необхідно покарати», — сказав він.

Лубінець також розповів, що з початку нової фази війни, два народні депутати Вадим Рабінович та Віктор Медведчук не беруть участь у засіданнях комітету.

«Останній не приєднується зі зрозумілих причин. Медведчук раніше намагався бути присутнім на більшості засідань Комітету, особливої роботи від нього не було», — сказав нардеп.

Що стосується Рабіновича, то, як повідомив Лубінець, він з першого дня вимагав, щоб всі засідання комітету проводили російською мовою.

«Закінчилось це тим, що ми в юридичній площині довели йому, що наші засідання будуть проходити лише українською мовою», — сказав він.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *