МЕГАзустріч випускників. Луцький «політех» святкує 55-річчя. ФОТОРЕПОРТАЖ

  • Головна
  • НОВИНИ
  • МЕГАзустріч випускників. Луцький «політех» святкує 55-річчя. ФОТОРЕПОРТАЖ
image
/ 02.07.2021 / 0 Коментарів

На території Луцького національного технічного університету – грандіозна зустріч випускників та партнерів з нагоди 55-річчя вишу.

На галявині біля корпусу «Б» організатори свята встановили сцену, розгорнули намети та облаштували місця для сидіння.

Кожному випускнику клеїли на одяг стікер з назвою факультету, який він закінчив. Також усі гості мали нагоду придбати сувеніри з символікою ЛНТУ.

У програмі заходу – нагородження відзнаками, виступ ректорки Ірини Вахович, митрополита Луцького і Волинського Михаїла та партнерів навчального закладу.

Привітати ЛНТУ прийшли і голова обласної ради Григорій Недопад, заступник голови Волинської ОДА Людмила Тимощук, заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк та багато інших відомих людей, багато з яких закінчили саме цей вищий навчальний заклад.

Усіх гостей сьогодні розважають ведучий Роман Скулинець. А в програмі – оркестр, виступи учасника проекту «Голос країни» Юрія Матвійчука, луцького гурту «Чорні черешні», Заслуженого артиста естрадного мистецтва Сергія Скулинця та випускників університету. На завершення заходу – мегадискотека від Dj Slavniy.

Вже пообіді тут почали збиратись випускники університету різних років. Усі радісно вітаються, обіймаються, фотографуються, пригадують студентські роки.

Тим часом з галявини вже доноситься спокусливий аромат шашликів. Тут розгорнули намети, де можна поласувати не лише смаженим на грилі м'ясом та ковбасками, а й ребрами в маринаді, овочами-гриль, грузинською випічкою. А щоб втамувати спрагу – гостям пропонували не лише лимонад. Також тут можна було випити хмільного напою від місцевого виробника та поласувати смачною медовухою.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *