Мене оббрехали в магазині «EVA», - волинянка. ЩО СТАЛОСЯ?

image
Наш Інсайдер / 10.06.2023 / 0 Коментарів

Волинянка Наталія Заєць заявила, що в представники магазину "EVA" в місті Рожище безпідставно звинуватили її у крадіжці товару.

За її словами, це сталося 8 червня. Так, зранку до її будинку під'їхав автомобіль, в якому були чоловік та жінка. 

Далі цитуємо допис пані Наталі у скороченому вигляді без змін та правок:

Чоловік, назвавши повністю мої дані, запитав у сусіда, чи тут я проживаю, а в мого чоловіка попросив покликати мене. Я вийшла, привіталась, запросила його пройти на подвір"я...

Першими словами цього чоловіка було запитання: "Ви ходите в магазин "Єва"? "Так, рідко, але ходжу"- відповіла я.

Слідуючі його слова мало не звалили мене з ніг. "Берете там товар і не платите за нього гроші"...Кількасекундний шок...і мої слова : "Хто Ви такий і чи Ви відповідаєте за свої слова?"

Він сказав, що навіть покаже мені відеодоказ... Дістає телефон і показує, нечітке зображення старшої, повної, з довгим сивим волоссям,жінки, схожої на чоловіка з сивою бородою... Я запитую, Ви справді бачите там мене? На що він відповів, що в магазині на компі він може мені показати чіткіші знімки..

В мене почалась істерика, ми позвонили до сина, він приїхав за кілька хвилин, попросив того чоловіка показати свої документи, він сказав, що він працівник магазину "Єва", працює по дорученню... Син викликав поліцію...За кілька хв.я писала там заяву.

Вже в поліції чоловік назвався службою безпеки магазину і став заперечувати свої звинувачення... А на питання, хто його навів на мене, адже сам він немісцевий, машина -- на дніпровських номерах, а приїхав точно під хату і з усіма моїми особистими даними, відповів, що "вирахував" мене через фейсбук... Це вже була межа...

Після написання заяви, ми з працівниками поліції поїхали в магазин, щоб побачити збільшене відео, але там вже мене ніхто не слухав, всі закрилися в службовому приміщенні і сказали, що я туди не маю права заходити...Я стояла в магазині хвилин 20, наївно надіючись, що вийде керівник магазину і елементарно попросить вибачення...

Коли я почала голосно розповідати людям, що бійтеся цього магазину, тут безпідставно звинувачують у крадіжках, вийшов так званий "служба безпеки" і тихенько попросив вибачення... Я попросила показати все таки мені те збільшене відео, він показав.

Телефонного знімка вже не було,а на відео були кадри тої самої невідомої сивої жінки, жодного обличчя, вигляд лише ззаду сивої потилиці... Ось так, із подачі Рожищенського магазину "Єва", я в свої 62 роки стала крадійкою, а аргументом в звинуваченні став лише сивий колір мого волосся...

"Я не збираюсь виправдовуватись !!! Я збираюсь відстояти свою гідність!!! Друзі, може хто знає , хто очолює цей магазин, то може і я за допомогою фейсбук (за прикладом їхньої служби безпеки), поспілкувалася б з ними.. А ще прошу Вашої поради, що робити, як діяти в таких ситуаціях, як реагувати на подібні приниження....В страшному сні не могла собі уявити таке!!! Поки чекаю на реакцію поліції... Це може статися з кожним!!!" - написала жінка.

Наразі в мережі магазинів EVA цю ситуацію не коментували. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *