Мерія Луцька купила металодетектор на 20% дорожче ринкової ціни

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Мерія Луцька купила металодетектор на 20% дорожче ринкової ціни
image
Еля Коротинська / 25.01.2024 / 0 Коментарів

Виконавчий комітет Луцької міської ради закупив новий арочний металодетектор. Про це стало відомо з оголошення, розміщеного на майданчику публічних закупівель ProZorro.

Зокрема, виконком придбав за бюджетні кошти арочний металодетектор з функцією вимірювання температури ZKTeco ZK-D3180S (TD) на 18 зон детекцій. На це з міської казни витратили 68 789 грн коштів платників податків.

 Перемогу здобув ФОП Лах Анатолій Петрович з міста Володимир. Основним видом діяльності підприємця є комп’ютерне програмування, надання послуг таксі та будівельно-монтажні роботи.

Цікавим є той факт, що у мережі інтернет є достатньо пропозиції з продажу арочних металодетекторів саме такої моделі ZKTeco ZK-D3180S (TD), з аналогічними характеристиками однак за значно нижчою ціною.

Зокрема, нам вдалось відшукати магазин, який продає устаткування на 22% дешевше, ніж ФОП-переможець – за 53 290 грн.

Нагадаємо, Луцький міськвиконком розпочав новий рік з закупівлі послуг з охорони. Мерія уклала договір на закупівлю «Послуги з охорони публічної безпеки і порядку на території (об'єкті) замовника, що розташована за адресою: 43025, вулиця Б. Хмельницького, будинок 19, місто Луцьк» на суму 1 493 280 грн.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: На охорону мерії Луцька витратять 1,5 млн грн

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *