На охорону мерії Луцька витратять 1,5 млн грн

image
Еля Коротинська / 08.01.2024 / 0 Коментарів

Луцький міськвиконком розпочав новий рік з закупівлі послуг з охорони. Зокрема, 2 січня 2024 року на майданчику публічних закупівель ProZorro оприлюднили оголошення про завершення закупівлі без використання електронної системи. Таким чином, виконавчий комітет Луцької міської ради уклав договір на закупівлю «Послуги з охорони публічної безпеки і порядку на території (об'єкті) замовника, що розташована за адресою: 43025, вулиця Б. Хмельницького, будинок 19, місто Луцьк».

Так, на послуги із забезпечення громадської безпеки, охорони правопорядку та громадського порядку з бюджету громади витратять 1 493 280. Обсяг закупівлі - 8784 годин, або ж 366 днів цілодобової охорони.

Договір Луцький міськвиконком уклав з Управлінням поліції охорони у Волинській області і діятиме він до 31 грудня 2024 року. Це – єдиний учасник на ринку таких послуг, який має на озброєнні бойову вогнепальну зброю.

Варто зауважити, що це – найдорожча закупівля таких послуг за усі роки діяльності Луцького міськвиконкому. До прикладу, торік за послуги охорони майна та обслуговування сигналізації з бюджету громади витратили всього 54 тис. грн. У 2022-му році – на послуги охорони за допомогою технічних засобів охоронної сигналізації пішло 19,8 тис. грн., а на послуги охорони майна замовника на об’єкті та обслуговування сигналізації  - 16,7 тис грн.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *