Миколаїв, Одещина та Харківщина постраждали від ворожих обстрілів

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Миколаїв, Одещина та Харківщина постраждали від ворожих обстрілів
image
Оля Коновалова / 26.07.2022 / 0 Коментарів

У ніч проти 26 липня та вранці від ворожих обстрілів знову потерпали одразу кілька регіонів України. Зокрема, Одещина, Харківщина та Миколаївщина.

Попередньо, у Харкові жетрв та постраждалих немає, та все ж місцевих просять бути обережними.

"Знову нічний обстріл міста. Прилетіло до однієї з частин Харкова, що ближче до центру. Традиційно потрапляння поряд із будівлею, яка до військової інфраструктури не має жодного стосунку", - написав міський голова Ігор Терехов.

По Одещині була атака з застосуванням літаків стратегічної авіації. За інформацією ОК "Південь", на Одещині зафіксовано влучання в приватні будівлі прибережних сіл з подальшим займанням, на місцях працюють рятувальники. За попередньою інформацією, постраждалих нема.

А от у Миколаєві прогриміли потужні вибухи. Тут повітряну тривогу оголосили о 04:05, а про вибухи стало відомо через годину. Повідомляється також, що в області атаковано портову інфраструктуру. Повідомляють, що завдано удару ЗРК С-300 з тимчасово окупованої Херсонщини.

"Є влучання в авторинок, інші відкриті території передмістя. Інформація щодо масштабів руйнувань та постраждалих уточнюється", - заявили в ОК "Південь".

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *