Міністр культури Ткаченко подав у відставку. ЗАЯВА

image
Оля Коновалова / 11.11.2021 / 0 Коментарів

11 листопада міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко написав заяву про відставку і направив її спікеру парламенту Руслану Стефанчуку.

Про це чиновник повідомив у соцмережі і додав скрін заяви, пишуть Факти.

Серед причин звільнення назвав те, що рішення Кабміну про відокремлення Держкіно від МКІП ухвалювалося без погодження з відомством.

– Забрати Держкіно у Міністерства культури та інформполітики і передати його в управління Кабміну – нелогічно. Це як забрати у компанії транспортний відділ і передати його в управління раді директорів. Такі стиль та підходи щодо управління процесами мене дивують – не мій концепт та цінності, – пояснив Ткаченко.

Оцінюючи свою діяльність на посаді міністра культури, Ткаченко наголосив, що встиг зробити десь 50% із запланованого.

– Пропрацювавши 1,5 роки в міністерстві і порівнюючи це з понад 30-річним досвідом роботи саме в індустрії, маю право на оцінку ситуації. Робота в уряді все ж за відсутності командної роботи та наявності бюрократичних процедур – не є такою ефективно, порівняно з роботою в індустріях, – написав чиновник.

Олександр Ткаченко стане шостим міністром з початку листопада, якого зачепили кадрові ротації в Кабміні.

Олександр Ткаченко очолює Мінкульт із 4 червня 2020 року. До цього був народним депутатом від політичної партії Слуга народу, а також головою Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *