Мотиваційний бранч: студентам ЛНТУ розповіли, як бути успішними в професії. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Мотиваційний бранч: студентам ЛНТУ розповіли, як бути успішними в професії. ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 01.10.2021 / 0 Коментарів

Розвиватися, вдосконалюватися та надихатися – основні тези мотиваційного бранчу для студентів факультету митної справи Луцького національного технічного університету. Як започаткувати власну справу, правильно обрати професію та самореалізуватись студентам розповіли спікери заходу – експертка Волинської торгово-промислової палати Юлія Олімпіюк та начальник відділу департаменту якості Модерн-Експо Юрій Шевчук.

Засновниця школи лідерства, психологиня Дарина Самолюк, яка також була спікеркою на заході розповіла: ефективністю освітніх технологій цікавилась ще у студентські роки.

Декан факультету Валентина Ткачук переконує: в університеті студентам забезпечують не лише якісну освіту, а й дбають про виховання гармонійної особистості.

Катерина Антощук каже - часто після завершення вузу студенти не знають, що робити далі, а на подібних заходах молодь може ознайомитись з реальними кейсами успішного бізнесу та самореалізації в професії.

Це вже другий мотиваційний бранч в ЛНТУ. Минулого року про свій шлях до успіху студентам розповідали власник SMM-агенції Олександр Талько, власник рекреаційного комплексу «Рестпарк» Назар Гусак, практикуючий психолог Наталія Мартинюк та проєктний менеджер громадської організації «Молодіжна платформа» Дем'ян Петрик.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *