Мухи і страшенний сморід: росіяни не забирають з передової своїх мертвих бійців, – медик ЗСУ

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Мухи і страшенний сморід: росіяни не забирають з передової своїх мертвих бійців, – медик ЗСУ
image
Оля Коновалова / 25.05.2022 / 0 Коментарів

Росіяни з поля бою не забриють нікого - ні поранених, ні мертвих. Про те, як поводяться російські військові на передовій розповів керівник лікувально-евакуаційного відділення Збройних сил України Володимир.

Так, за його словами, ЗСУ беруть у полон поранених російських військових, яких, тікаючи, кидають разом із загиблими їхні “побратими”.

– Є розуміння того, що є той, хто, можливо, дасть якусь інформацію, аби наші міни та снаряди лягали відповідно. Це шанс обміняти наших військовополонених на цю істоту – людиною я її назвати не можу, бо там немає жодного розуму, нічого, якщо вони так роблять… Ще були 200-ті з “армії “ДНР”. Їх ніхто не забирає, на передку сморід нестерпний, та, щоб не уподібнюватися їм, – ми все ж таки люди більш цивілізовані, – прийнято рішення забрати їх та транспортувати до відповідного закладу для подальшої утилізації, – розповів Володимир.

Військовий медик зазначив, що війна, у будь-якому разі, є горем для кожного – не лише для нас, а й для ворожої сторони.

– Війна зараз йде дуже, дуже сильна… Ворог у нас, скажімо так, без мізків. Не дарма їх звуть орками та зомбі. Тут ситуація – чи вони нас, чи ми їх, – наголосив військовий медик.

Він додав, що українські захисники дуже мотивовані і не дадуть окупантові просунутись навіть ціною свого життя.

– Усі наші люди дуже мотивовані. Я знаю, що всі вони ляжуть кістками, але далі ворога не пропустять. Хіба що це буде вказівка ​​військового керівництва з тактичних та стратегічних міркувань… Хотілося б, щоб увесь світ та Європа зрозуміли, що ціна цієї перемоги є дуже великою. Україні потрібна допомога. Україні потрібна зброя, – нагадав медик ЗСУ.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *