На ЛПЗ у Луцьку водій «під наркотиками» влетів у сквер. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На ЛПЗ у Луцьку водій «під наркотиками» влетів у сквер. ФОТО
image
Назар Тарадюк / 13.10.2022 / 0 Коментарів

Зранку, 13 жовтня, водій автомобіля на житомирській реєстрації, ймовірно перебуваючи у стані наркотичного сп'яніння, заїхав у сквер «Дубовий гай» у мікрорайоні ЛПЗ.

Про це повідомляє ІА Волинські новини. 

Там він, проїхавши доріжками, зніс металеві поручні та врізався в дерево.

Зі слів очевидців, водій поводився неадекватно, вочевидь, перебуваючи під впливом наркотиків.

В аварії ніхто не постраждав.

Як повідомили у патрульній поліції Волині, прибувши на місце події інспектори виявили 32-річного водія, який керував автомобілем Іnfinitі. Неадекватно себе поводив та кричав.

Згодом поліцейські з’ясували, що керманич не обрав безпечну швидкість і не впорався з керуванням. В результаті чого виїхав на пішохідну доріжку та здійснив наїзд на огородження, після чого врізався в дерево.

При спілкуванні з керманичем патрульні виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти огляд на стан сп’яніння в медичному закладі, він відмовився.

При проведенні поверхневої перевірки інспектори виявили речовину рослинного походження, схожу на наркотичну, електронні ваги, літальний апарат, схожий на дрон.

На правопорушника склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до механічних пошкоджень), ст. 126 (Керування транспортним засобом без права керування), ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 139 (Пошкодження дорожніх споруд) КУпАП.

Також інспектори викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин.

Нагадаємо, у Ковелі та Ковельському районі правоохоронці провели понад 20 обшуків за місцем проживання осіб, ймовірно, причетних до організації наркобізнесу на Волині.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *