На РівнеАзот сталася аварія – із труби витік газ із хімікатами

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На РівнеАзот сталася аварія – із труби витік газ із хімікатами
image
Оля Коновалова / 20.07.2021 / 0 Коментарів

На заводі «РівнеАзот» відбулась позаштатна ситуація – розгерметизація трубопроводу в цеху виробництва азотної кислоти. Наразі наслідки надзвичайної ситуації повністю ліквідовано.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі «РівнеАзоту».

"20 липня на підприємстві відбулась позаштатна ситуація – розгерметизація трубопроводу в цеху виробництва азотної кислоти. В результаті надзвичайної ситуації відбувся разовий викид нітрозних газів в незначній кількості на території заводу. Наслідки надзвичайної ситуації повністю ліквідовано власними силами. Жертв та постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Наразі показники якості повітря перебувають у межах допустимих норм.

Жодної загрози навколишньому середовищу та населенню немає.

Підприємство працює в штатному режимі. Надзвичайна ситуація не вплинула на роботу виробничих цехів підприємства та подальше відвантаження продукції згідно з укладеними контрактами.

Про вибух на заводі «РівнеАзот» повідомлялося у спільноті Типове Рівне.

"Відео безпосередньо з місця вибуху на РівнеАзот. Хмара бурого диму котиться в сторону міста. Поки не відоме походження і вплив на довкілля та людину речовини, але краще подбайте про індивідуальний захист", - йшлося в дописі до відео.

Приватне акціонерне товариство “Рівнеазот” OSTCHEM – одне з найбільших в Україні підприємств з виготовлення мінеральних добрив та адипінової кислоти. Підприємство розташоване в західній частині України неподалік від міста Рівне. З 2011 року ПАТ «Рівнеазот» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує підприємства азотної хімії Group DF. Засновником та власником Group DF є Дмитро Фірташ.

OSTCHEM об'єднує підприємства азотної хімії Group DF: ПрАТ «Азот» (Черкаси, Україна), ПрАТ Концерн «СТИРОЛ» (Горлівка, Україна), ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот» (Сєвєродонецьк, Україна).

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *