На росії чоловік, який 20 років тому покинув сім'ю, забрав «гробові» за сина-окупанта

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На росії чоловік, який 20 років тому покинув сім'ю, забрав «гробові» за сина-окупанта
image
Оля Коновалова / 28.07.2022 / 0 Коментарів

У сім'ях знищених російських окупантів все частіше стали відбуватися конфлікти на ґрунті розподілу виплат від держави.

У волгоградській області черговий скандал за так звані "гробові". Рідні ліквідованого 28-річного Сергія Семенова звинувачують батька окупанта в тому, що він отримав частину виплат за сина, хоча навіть не прийшов на похорон. Батько загарбника каже, що хоч і не виховував сина, але має право на частину виплати та відмовлятися від грошей не збирається. 28-річний Сергій Семенов зі станиці упорніковської жив із матір'ю. Сім'я батьків розпалася, коли йому було 5 років. Батько сильно пив, ніде не працював і часто бив матір.

Після розлучення чоловік не займався сином, хоча жив за 100 метрів від колишньої дружини та дитини. Одного разу він навіть переплутав ім'я дитини під час випадкової зустрічі на вулиці. Однак усе змінилося після того, як Семенова ліквідували ЗСУ. Батько згадав про свого "героя" і навіть отримав частину компенсації від держави. За законом йому належить третина від приблизно 12 мільйонів рублів — загальної суми виплати.

Інші родичі Сергія Семенова обурені вчинком батька та вимагають, щоб він віддав ці гроші. А колишня дружина Семенова, попри жалобу після втрати сина, судитиметься з ексчоловіком через "гробові". "Я ці гроші поклав у банк, нехай там лежать. За законом маю право. Кому я що зобов'язаний? Дружині моїй колишній мало грошей поклали?" – відповідає Володимир Семенов.

Юристи кажуть, що згідно із законом батько справді має отримати виплати у рівних частках. Проте сім'я має шанс довести в суді, що він ухилявся від виконання батьківських обов'язків.

Раніше в рф спалахнув скандал через куплену на "гробові" нову машину. Батьки знищеного загарбника вирішили витратити компенсацію на "Ладу", щоб їздити на цвинтар. Ще одна родина скаржиться, що держава не хоче виплачувати мільйони за їх убиту усиновлену дитину. Тепер вони збираються позиватися до влади.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *