На росії окупантів хоронять поверх старих могил

image
Оля Коновалова / 01.08.2022 / 0 Коментарів

Росіяни почали масово скаржитися на те, що без їхнього дозволу поверх могил їхніх родичів хоронять вбитих в Україні рашистів.

До прикладу, у російських пабліках розповідають історію, як такий собі Ніколай прийшов на місце родинного поховання та побачив, що там залишилась лише могила його матері. А на місці могили батька у липні похоронили "героя росії".

Виявилось, що адміністрація цього кладовища руйнує могили 15-річної давності та старіші, а на їхньому місці ховають російських військовослужбовців. При цьому в адміністрації запевняють, що мають усі дозволи на те, щоб ховати нові тіла у вже існуючі могили.

Крім цього, на кладовищах є окремі місця зі свіжими ямами, які призначені виключно для окупантів.

Ще не всі тіла поїхали додому, а ховати вже немає де

Жителі росії переймаються, що звичайних громадян немає, де ховати і їх непокоїть, що без згоди на могилах їхніх рідних хоронять чужих людей. Вони не можуть зрозуміти, це "кладовищ так мало чи загиблих так багато".

Хочемо їх запевнити у тому, що загиблих окупантів у війні росії проти України справді дуже багато. ЗСУ ліквідували вже понад 41 тисячу окупантів. Це лише приблизні підрахунки, оскільки їх важко вести під час активних бойових дій.

При цьому додому поїхала лише невелика частина мертвих загарбників, оскільки росія не поспішає забирати тіла. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *