На що Поліщук витратив 842 млн за місяць: капітальні ремонти

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На що Поліщук витратив 842 млн за місяць: капітальні ремонти
image
Еля Коротинська / 13.02.2024 / 1 Коментарів

Луцька міська рада на капітальні ремонти за грудень 2023 року витратила з бюджету понад 64 млн грн. Про це повідомив мер міста Ігор Поліщук у відповіді на запит журналістів з приводу того, на що конкретно було витрачено понад 840 млн грн з місцевого бюджету в останній місяць минулого року.

Нагадаємо, в останній місяць 2023 року, луцька влада спромоглась витратити 842 375 053 грн. А це практично третина річного бюджету міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У грудні Луцька міськрада витратила близько 840 млн грн, - депутатка

Серед усього переліку видатків – капітальні ремонти інших об’єктів на загальну суму 64 088 447 грн. У відповіді на наш запит, у мерії повідомили, що 1,2 млн пішло на капремонт двох об’єктів Департаменту молоді та спорту. Зокрема, майже мільйон знадобилось на ремонт спортмайданчика на вул. Привокзальній,4 у Луцьку та ще 300 тисяч – на ремонт приміщення КЗ «Луцький міський молодіжний центр».

Ще 2,2 млн грн витратило управління капітального будівництва на ремонт у приміщенні територіального центру соцобслуговування, операційного блоку у лікарні на пр. Відродження, мережі водовідведення на КП «Ласка» і частини підвалу у реабілітаційному центрі учасників бойових дій. Ще на 7,8 млн грн капітальних ремонтів здійснив департамент освіти.

Найбільшу суму – 52 692 540 грн освоїв Департамент ЖКГ. Попри хвилю обурення серед громадськості з приводу того, що у час війни – не до капітальних ремонтів, влада Луцька продовжила проводити капремонти дворів і вулиць, вкладати бруківку та займатись благоустроєм.

Так, найбільше – 43 750 000 грн витратили у грудні 2023 року на… капітальний ремонт пр.Волі від вул.Шопена до Київського майдану. Ще 2,2 млн грн витратили на розробку проектно-кошторисної документації, технічний нагляд та встановлення нових «розумних зупинок» громадського транспорту на пр.Волі: «Ліцей №4», «Обласна друкарня» та «Вулиця Коперника».

Коментарі (1):

  1. Які можуть бути ремонти?!!!!!Схаменіться!

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *