У грудні Луцька міськрада витратила близько 840 млн грн, - депутатка

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У грудні Луцька міськрада витратила близько 840 млн грн, - депутатка
image
Назар Тарадюк / 19.01.2024 / 0 Коментарів

За один місяць у Луцькій міській раді витратили понад 842 мільйони гривень вільних залишків.

Про це повідомила депутатка міськради Алла Надточій.

"Виявляється Луцька міська рада, коли захоче, вміє дуже швидко й вміло витрачати гроші бюджету. На початку грудня 2023 року на бюджетних рахунках була сума в понад 850 мільйонів вільних залишків, на які були великі надії й сподівання, зокрема наших військових. Саме мер Поліщук на грудневій сесії обіцяв спрямувати додатково близько 600 мільйонів гривень з цих залишків на підтримку ЗСУ у 2024-му році.

Та не так сталось, як обіцялося. Усього за один місяць, за грудень 2023-го року, у міській раді так захопилися витрачанням грошей, що примудрилися витрати понад 842 мільйони гривень. А це, ВДУМАЙТЕСЯ, понад чверть бюджету громади, доходи якого склали понад 3,5 мільярда гривень на кінець минулого року!

Тепер же у вільних залишках лишилося трохи більш як 366 мільйонів. І уже точно відомо, що не усі вони підуть на ЗСУ.

Дивно, що керівник міста знає, як за місяць витратити 840+ млн грн на усе, що завгодно, але за пів року не зміг витратити 250 млн грн на підтримку наших ЗСУ, які були виділені у 2023-му...

П.С. Додаю відео з виступу мера та копії відповіді на моє депутатське звернення, щоб кожен переконався, хто "кидає слова на вітер"", - написала Надточій.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *