На «Устилузі» митники вилучили психотропи, які жінка ховала у сумочці. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На «Устилузі» митники вилучили психотропи, які жінка ховала у сумочці. ФОТО
image
Назар Тарадюк / 15.11.2022 / 0 Коментарів

У ніч з 14 на 15 листопада на посту «Устилуг» митники виявили у пасажирки вантажного транспортного засобу 8 прозорих зіп-пакетів із вмістом речовини, схожої на амфетамін.

Про це повідомляє Волинська митниця.

Цей білий, рожевий, жовтий чи навіть чорний порошок (на фото), містить у собі особливо небезпечний психотроп, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання якого, навіть у незначних дозах, заборонені.

Пакетики українка сховала у внутрішньому відділенні своєї сумочки. Нині вони вилучені та передані на експертизу.

Правоохоронців повідомлено про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, попередньо кваліфікованого за ст. 309 Кримінального кодексу України.

До слова, за 10 місяців цього року Волинською митницею до правоохоронних органів було скеровано 54 повідомлення про протиправні діяння, пов'язані з незаконним обігом наркотичних, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів. 32 випадки стосувалося незаконного переміщення без мети збуту, 22 – контрабанди наркотичних засобів. Із незаконного обігу вилучено понад 22 кг наркотичних засобів, більше пів тисячі таблеток психотропів, понад сотню пігулок чи капсул прекурсорів.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *