На Волині будують новий 24-метровий міст. ФОТО

image
Оля Коновалова / 28.07.2021 / 0 Коментарів

На Волині, на автодорозі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, в рамках проєкту «Велике будівництво» зводять новий міст.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області у Фейсбуці.

«На автодорозі М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) поблизу села Дубове незабаром з’явиться новий міст. Він будується взамін старої штучної споруди, що була демонтована», - повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

За їхньою інформацією, довжина нового переходу складатиме 24 м. Для цього довелось демонтувати залізобетонний міст довжиною у 18 м, який звели у 1962 році. Старий перехід не відповідав сучасним навантаженням і перебував у 3 експлуатаційному класі.

Рух транспорту цією ділянкою здійснюють тимчасовою об’їзною дорогою. Міст планують відкрити до вересня.

Проєкт «Велике будівництво» торік започаткував Президент України Володимир Зеленський з метою масштабної розбудови якісної інфраструктури України. Основна задача проєкту в 2021 році — будівництво чи реконструкція 6,6 тис. км доріг, 74 шкіл, 54 дитсадків, 28 медичних закладів, понад 140 приймальних відділень та 340 медичних амбулаторій у сільській місцевості, 24 басейнів та 78 інших спортивних об’єктів по всій країні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *