На Волині Червоний Хрест допоможе оплачувати комуналку прихисткам для переселенців

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині Червоний Хрест допоможе оплачувати комуналку прихисткам для переселенців
image
Оля Коновалова / 05.10.2022 / 0 Коментарів

Заклади комунальної власності, в яких проживають переселенці, матимуть фінансову допомогу від Товариства Червоного Хреста Німеччини в питанні оплати за комунальні послуги.

Зокрема, як повідомила представниця Товариства Червоного Хреста Німеччини Анке Берт під час зустрічі із заступницею голова ОДА Мирославою Якимчук, таким чином Товариство хоче підтримати Волинську область. Тож поцікавилась чи є перелік таких закладів, аби організація могла його проаналізувати та допомогти.

Відтак, Мирослава Якимчук подякувала за підтримку та запевнила, що таку інформацію обов’язково нададуть, адже сьогодні на Волині прийняли вже майже 74 тисячі внутрішньо переміщених осіб. Так, багато проживають у приватному секторі, але є заклади комунальної власності, у яких ще проживають вимушені переселенці.

Також сьогодні заступниця голови ОДА Мирослава Якимчук підписала від імені Волинської обласної військової адміністрації Меморандум про співробітництво з Волинською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України.

Нагадаємо, близько 17 тисяч домогосподарств Луцької громади отримують житлові субсидії. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *