На Волині горіли два будинки

image
Назар Тарадюк / 10.01.2023 / 0 Коментарів

Минулої доби рятувальники ліквідували 2 пожежі в оселях волинян, що, імовірно, трапилися через недоліки конструкцій пічного опалення.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

9 січня працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області здійснили 2 виїзди на приборкання пожеж у житлі. Горіли житлові будинки в Камінь-Каширському та Ковельському районах. Потерпілих та жертв немає.

Повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку у селі Осівці Камінь-Каширської громади надійшло до служби 101 о 16:00.
Пожежа охопила дах і перекриття, поширилася внутрішніми приміщеннями оселі. О 17:28 силами рятувальників 8 Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського та працівників місцевої пожежної команди села Видерта горіння ліквідоване. За попередніми даними, до пожежі призвела несправність пічного опалення.

О 20:24 надійшло ще одне повідомлення про пожежу в дерев’яному будинку – пожежа трапилася в смт Шацьк. О 21:13 пожежу, що охопила хатні речі, меблі, побутову техніку і сягнула покрівлі, ліквідували рятувальники 11 ДПРЧ смт Шацьк та місцевої пожежної охорони с. Прип’ять. Імовірно, до пожежі призвело порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Нагадаємо, волинські рятувальники отримали нове спецавто.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *