На Волині горіли три будинки. ФОТО

image
Наш Інсайдер / 11.10.2022 / 0 Коментарів

Минулої доби рятувальники ліквідували три пожежі у житловому секторі Ковельського, Володимирського і Камінь-Каширського районів. За попередніми даними, усі три пожежі спричинені коротким замиканням електромережі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 10 жовтня, о 15:37 рятувальники 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля ліквідували пожежу в цегляному житловому будинку на вулиці Уласа Самчука у Ковелі. Внаслідок пожежі знищений електролічильник, хатні речі, пошкоджені меблі й стіни.

У селі Зоря Устилузької територіальної громади Володимирського району горів дерев'яний житловий будинок. Горіння ліквідували рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира та працівники місцевої пожежної охорони міста Устилуга. Внаслідок пожежі вогонь знищив покрівлю, пошкодив дерев'яні двері й вікна.

У селі Боровне Камінь-Каширського району рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського та працівники місцевої пожежної охорони села Боровне приборкали пожежу в цегляній господарській споруді. Вогонь знищив дах і частину перекриття, сіно, зерно й дошки, що там зберігалися.

Нагадаємо, вчора, 9 жовтня, на території Волинської області трапилося три пожежі: горіли житлові будинки у Ковелі та Шацьку, а також господарська споруда на території Любешівської громади.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *