На Волині негода наробила лиха. ФОТО

image
Оля Коновалова / 13.07.2022 / 0 Коментарів

Пориви вітру з дощем, які надвечір 12 липня тільки посилювались, у місті Ковелі повалили кілька дерев.

Вони пошкодили легкові автомобілі та зачепили розташовані поруч багатоквартирні будинки. Ще одне повалене вітром дерево на вулиці Брестській перекрило одну смугу руху на проїжджій частині. Рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля за допомогою бензопили розпиляли дерева й відтягнули їх з місць падіння, ліквідувавши наслідки надзвичайних подій.

Після опівночі 13 липня до Служби 101 надійшли повідомлення ще про два повалені вітром дерева на автодорогах біля міста Ківерці та поблизу села Деревині Іваничівської територіальної громади. Ліквідували наслідки надзвичайних подій рятувальники 6-ї ДПРЧ м. Ківерці та 18-ї ДПРЧ смт Іваничі. За допомогою бензопил вони розпиляли повалені дерева й звільнили проїжджі частини автодоріг.

Крім того, 12 липня о 14:23 рятувальники 5-ї ДПРЧ м. Нововолинська виїхали на допомогу мешканцю села Поромів Володимир-Волинського району – чоловік виявив у власному помешканні вужа. За допомогою палиці рятувальники вилучили плазуна із житлового будинку.

А рятувальники 20-о Державного пожежно-рятувального поста смт Торчин провели роботи з порятунку собаки, що впав у колодязь у селі Хорохорин Луцького району. Врятували чотирилапого за допомогою висувної триколінної драбини та мотузки.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *