На Волині підприємствам обмежать електроенергію

image
Назар Тарадюк / 20.10.2022 / 0 Коментарів

20 жовтня на Волині обмежуватимуть в електроенергії промислові підприємства. Побутових споживачів, за умови економії, відключення світла поки не торкнеться.

Про це розповіла в коментарі Суспільному речниця "Волиньобленерго" Інна Ройко.

20 жовтня з 9:40 до 22:00 та 21 жовтня з 7:00 до 22:00 будуть застосовані графіки обмеження потужності промислових споживачів по п'яти чергах.

Визначені підприємства мають розробити заходи з безаварійної зупинки окремих виробництв та використання власних резервних джерел живлення, – зазначила речниця. Про які саме підприємства йдеться і скільки їх – енергетики поки не уточнюють.

Також залишається необхідність для побутових споживачів з 18:00 до 23:00 мінімізувати використання енерговитратних приладів: обігрівачів, бойлерів, електроплит, пральних машин, духовок, кондиціонерів, мікрохвильовок.

Напередодні, 19 жовтня, Луцький міський голова Ігор Поліщук закликав лучан зарядити телефони, ноутбуки, павербанки, ліхтарики та інші необхідні речі. Також зробити критичний запас води. З його слів у місті також зменшили кількість вуличного освітлення.

Читайте також: Що робити волинянам, коли не буде світла і тепла? ПОРАДИ

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *