На Волині попрощалися із Героєм Василем Бекеруком

image
Іра Поліщук / 25.02.2023 / 0 Коментарів

У Копачівці, Кременці, Ужовій, Залісцях траурний кортеж з тілом Захисника Василя Бекерука зустрічали живим коридором.

Вірний військовій присязі, сержант Василь Бекерук, 1973 року народження, з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок - до останнього захищав Батьківщину, суверенітет та незалежність України.

Боєць загинув 19 лютого 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Дворічна Куп’янського району Харківської області.

У рідних Залісцях ця перша смерть бійця російсько-української війни сколихнула все село, знову нагадала всім про пекло війни, в якому гине цвіт української нації. Віддати шану оборонцю прийшли рідні, друзі, представники влади, бойові побратими та жителі громади.

У місцевому Свято-Георгієвському храмі відбулася заупокійна панахида за загиблим Героєм, яку очолив благочинний Рожищенського деканату Василь Шняк. Йому співслужили військовий капелан о. Миколай Царик та священники благочиння.

Прощалися з загиблим зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати, з квітами та навколішки.

У Героя залишилися мама, дружина, сини, брат та сестра.

«Дуже хороша та світла людина. У мирному житті він ремонтував автомобілі і був кращим у своїй справі. На війні - був танкістом і захищав усіх нас, захищав Україну. У нього залишилась дружина та двоє синів. А ще велика любляча родина. Зараз нам всім дуже боляче та важко. Величезна втрата для всіх нас. Ми завжди будемо вас пам'ятати, дякуємо. Вічна слава Герою», - йдеться у повідомленні Аліни Бекерук, племінниці Героя.

Смерть Василя Володимировича – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Востаннє нашому земляку віддали військові почесті на сільському кладовищі. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *