На Волині попрощалися із Героєм Володимиром Сохацьким

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині попрощалися із Героєм Володимиром Сохацьким
image
Назар Тарадюк / 17.04.2023 / 0 Коментарів

У Світлі дні Христового Воскресіння Турійська громада на Волині провела в останню земну дорогу загиблого воїна Володимира Сохацького.

Про це повідомили у громаді. 

Вулицями рідного села Літин вистеленими весняним цвітом дорогами тіло Героя на плечах пронесли військові. Віддати шану загиблому Сину України та розділити з рідними біль від важкої непоправної втрати прийшли односельчани та мешканці сусідніх сіл, друзі і знайомі, побратими.

«У його грудях билося гаряче серце патріота-українця. Маючи бойовий досвіт, як учасник АТО, з початку повномасштабної війни, не чекаючи повістки з військкомату, Володимир шукав можливість якнайшвидше стати на захист країни, хоч мав проблеми зі здоров’ям. 28 квітня 2022 року він був мобілізований до Збройних сил України. Разом із побратимами з 14 ОМБР упродовж дев’яти місяців боронив рідну землю у запеклих боях. Загинув Володимир 8 лютого під час наступальних дій на Харківському напрямку», - розповіли у громаді.

У день прощання за душу загиблого воїна піднеслася спільна молитва. На честь Героя прозвучав військовий салют, а тіло віддали землі під звуки Державного Гімну.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *