На Волині розбудовують систему трансплантації

image
Оля Коновалова / 22.09.2021 / 0 Коментарів

Розбудову системи трансплантації Волинської області обговорив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко із провідними спеціалістами-трансплантологами Київської обласної клінічної лікарні Михайлом Загрійчуком та Миколою Поляковим під час робочої зустрічі за участі керівника Волинської обласної клінічної лікарні Олександра Дударя.

Зокрема, у Волинській області планують на базі обласної клінічної лікарні створити центр трансплантації. Про це інформують на сайті Волинської ОДА.

Тож за ініціативи голови ОДА Юрія Погуляйка провідні спеціалісти-трансплантологи Михайло Загрійчук та Микола Поляков відвідали Волинську обласну лікарню, де оглянули її потужності, поспілкувались із колективом та провели консультації з пацієнтами, котрі потребують трансплантації.

До слова, таку зустріч організували уже не вперше. Таким чином в області налагоджують співпрацю, аби розбудовувати систему трансплантації.

Так, за результатами проведеної роботи прийняли рішення про співпрацю між Київською та Волинською обласними лікарнями для обміну досвідом та виконання операцій з трансплантації жителям Волині як на базі Волинської обласної клінічної лікарні, так і на базі Київської.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *