На Волині спорудять одне із найдорожчих укриттів в Україні

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині спорудять одне із найдорожчих укриттів в Україні
image
Назар Тарадюк / 14.11.2022 / 0 Коментарів

У Підгайцівській громаді, що біля Луцька, планують витратити 13 млн грн на капітальний ремонт укриття під місцевим ліцеєм. Два місяці тому для облаштування найпростішого укриття у цій будівлі вже витратили майже 2 млн грн.

Така інформація міститься в електронній системі публічних закупівель Prozorro, пише ВСН.

Згідно із технічною документацією, в приміщенні, де буде укриття, знесуть деякі стіни, повністю оновлять внутрішні будівельні роботи: штукатурку стін, стяжку підлоги, покладуть керамічну плитку, облаштують підвісні стелі. До укриття підведуть водопостачання, тут будуть умивальники із холодною та теплою водою, санвузли, система вентиляції.

Також у вартість ремонту входять меблі, у тому числі – 185 двоярусних ліжок, та засоби індивідуального захисту: 307 респіраторів і 614 пар захисних рукавичок.

Згідно із даними системи Prozorro, ремонт цього об’єкта у Підгайцях під укриття – один із найдорожчих в Україні.

Більшу суму із бюджету планують витратити лише в трьох закладах. Наприклад, в навчальному закладі Слобожанської селищної ради, що в Дніпропетровській області. За заплановані 23,8 млн грн тут хочуть облаштувати протирадіаційне укриття та повністю відремонтувати три поверхи школи.

Відкриті торги на визначення компанії, яка проведе ремонт в Підгайцівському ліцеї під укриття, оголосив відділ освіти, культури, молоді і спорту місцевої сільради. Заявки на участь у тендері приймаються до 19 листопада.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *