На Волині за вихідні зловили шістьох п'яних водіїв

image
Назар Тарадюк / 24.10.2022 / 0 Коментарів

Волинські патрульні за вихідні затримали 7 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп‘яніння.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Керманич, який виявився іноземцем, вже був позбавлений судом права керування. А результат огляду на стан сп’яніння показав 1,48 проміле.


Ще одного водія в стані алкогольного сп’яніння виявили за допомогою приладу TruCam. Він перевищив дозволену швидкість майже вдвічі. Результат огляду 2,80 проміле.

А водій з результатом у 2,40 проміле, рухався містом серед білого дня, чим наражав себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку. Проте, патрульні його виявили та притягнули до відповідальності.


Також двох водіїв з ознаками наркотичного та алкогольного сп’яніння інспектори виявили та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі. На, що вони відмовились.

Ще два водії під впливом алкоголю скоїли ДТП. Один з них втік з місця пригоди. Проте за допомогою свідків його вдалося відшукати. Результат огляду – 2,60 проміле. Другий винуватець автопригоди відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння.

На всіх порушників інспектори склали адмінматеріали за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП та інші матеріали, згідно з вчиненими правопорушеннями. Далі рішення — за судом.

Нагадаємо, у Луцьку п'яний водій влетів у паркан.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *