На Волині експодатківиця хотіла приховати майно на 3 млн грн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині експодатківиця хотіла приховати майно на 3 млн грн
image
Назар Тарадюк / 03.07.2024 / 0 Коментарів

На Волині ексзаступницю начальника одного з управлінь Державної податкової служби підозрюють в умисному внесені до декларації завідомо недостовірних відомостей.

Про це повідомили на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

Зазначають, що зараз підозрювана займається адвокатською діяльністю. Коли ж була посадовицею податкової служби, внесла недостовірні дані до щорічної декларації за 2022 рік.

Зокрема, в її декларації не були вказані дані про нерухомість, якою користується вона та її родина: 5-кімнатна квартира та гараж в передмісті Луцька були записані на брата чоловіка, проте фактично в помешканні живе вона з родиною.

Після того, як НАЗК виявило ці невідповідності, вона врешті переоформила житло на себе. Також експодатковиця не відобразила в декларації вартість трьох своїх автомобілів.

Загалом вона намагалась приховати майно на загальну суму 3 млн грн.

Їй повідомили про підозру в умисному внесені до декларації завідомо недостовірних відомостей (ч. 1 ст. 366-2 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *