На Волині міськрада розгляне петицію про «народний дрон для ЗСУ»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині міськрада розгляне петицію про «народний дрон для ЗСУ»
image
Назар Тарадюк / 26.01.2024 / 0 Коментарів

На платформі електронної демократії EDEM зареєстрували петицію «Народний дрон від людей і міста для ЗСУ» до Володимирської міської ради.

Вона набрала необхідних 150 голосів громадян. Автором петиції, яку опублікували 19 січня, є Чернишов Михайло Олександрович.

У тексті петиції йдеться про виділення коштів для часткової або повної компенсації фізичним особам, які зареєстровані на території Володимир-Волинської міської територіальної громади, вартості безпілотних літальних апаратів та безпілотних авіаційних комплексів.

Також автор петиції пропонує долучитися до проєкту «Житомирський дрон» або перейняти досвід і створити власний проєкт.

До слова, згідно з пунктом 4.2. Порядку подання та розгляду електронних петицій до Володимир-Волинської міської ради, затвердженого рішенням сесії 26.11.2021 року, цю петицію розглянуть впродовж десятиденного терміну профільним виконавчим органом Володимирської міської ради з наступним розглядом на черговій сесії міськради.

Нагадаємо, що електронна петиція – це сервіс для громадян, який дає можливість донести свої ініціативи до Володимирської міської ради. У разі отримання 150 підписів протягом 30 днів, ініціативи будуть розглянуті відповідальними особами та при можливості виконані.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *