На Волині п’ятьом прикордонникам вручили сертифікати на житло

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині п’ятьом прикордонникам вручили сертифікати на житло
image
Назар Тарадюк / 03.07.2024 / 0 Коментарів

На Волині з початку року для потреб прикордонників вдалося закупити два екскаватори, трактори, велику кількість транспортних засобів та іншого необхідного майна.

Про це інформують у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

«В умовах сьогодення забезпечення надійної охорони та оборони державного рубежу в межах області, а також допомога підрозділам, котрі протистоять ворогу в зоні активних бойових дій, є одним з пріоритетних завдань не лише для прикордонників, а й для представників влади. Активно також долучаються до справи захисту інтересів держави на кордоні та надають всебічну допомогу благодійні організації, представники бізнесу і меценати», - йдеться в повідомленні.

Зауважують, що не менш важливим для керівництва прикордонного загону є питання соціальної підтримки військовослужбовців, зокрема тих, які у складі бойового підрозділу мужньо протистоять ворогу на сході нашої країни. Так, під час відзначення бійців прикордонної комендатури, котрі повернулися з передової на ротацію, п’ятьом прикордонникам вручили сертифікати на житло. Завдяки допомозі представників бізнесу сім'ї цих захисників уже мають власні оселі. Десять прикордонників отримали подарункові сертифікати на авто.

«Дякуємо за співпрацю Волинській ТПП, благодійному фонду «СВІДОМІ», СП ТОВ «Модерн -Експо», ТзОВ: «Волиньфарм», «Ідея», «Аміла», «П'ятидні» «НЕГАБАРИТ-СЕРВІС», «АЛФАIНТЕРПЛАСТ», «ВМК-УКРАЇНА», «ГЕРБОР-ХОЛДІНГ», «Волинь-Зерно-Продукт», «Нова Пошта», «ЛУЦЬКА АГРАРНА КОМПАНІЯ», «Біо ПЕК», «УКРАВІТ САЙЕНС ПАРК», ПП «УКРПАЛЕТСИСТЕМ» (UPG), СПП «Рать», Поліському лісовому офісу ДП «Ліси України» та Волинській митниці.

Особлива вдячність будівельним компаніям: ТзОВ «Житлобуд-2», «БК Інтер-Буд», ПрАТ «Луцьксантехмонтаж N536», ПП «Ефект» та особисто Ігорю Чорнусі, Андрію Покровському, Сергію Бохонко, Леоніду Стефановичу і Сергію Голікову. Приємно мати справу з надійними людьми.

Не зупиняємося на досягнутому, працюємо далі задля нашої Перемоги та підтримки тих, хто своєю відданою службою щоденно її наближає. Слава Україні!» - додають в ДПСУ.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *