На Волині подякували шведському центру допомоги

image
Назар Тарадюк / 15.11.2023 / 0 Коментарів

Постійним партнером Волинської ОВА у наданні гуманітарної допомоги жителям області, які її потребують, є благодійний фонд «Шведський центр допомоги».

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко мав нагоду особисто подякувати представникам фонду від ОВА та Волині, - інформують на сайті Волинської ОВА.

Подружжя Йорстром, Ян Бертіль та Анна Крістіна, вже не вперше відвідують нашу область. Вони є активними членами благодійного фонду «Шведський центр допомоги» (Королівство Швеція), який підтримує волинян та інших жителів області упродовж всього часу російського повномасштабного вторгнення.

Сьогодні, разом із представником фонду на Волині Сергієм Порохновцем, шведські волонтери зустрілись із керівництвом ОВА.

«Вчергове хочу подякувати вам за допомогу. Ви найбільш дієві друзі та партнери нашої області. Зі своєї сторони, ми також завжди на зв’язку та готові надавати підтримку у відповідь», – наголосив перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко.

«Ми отримуємо задоволення від того, що можемо допомогти!» – зауважив Ян Бертіль Йорстром.

Також під час зустрічі обговорили питання законодавчих змін щодо волонтерської діяльності. Сергій Мовенко запевнив волонтерів фонду, що усі зміни покликані лише посилити контроль за ввезенням та підзвітним розподілом гуманітарних вантажів, які доправляють на терени України та Волинської області зокрема.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *