На Волині шукають шляхи економії на енергоносіях

image
Назар Тарадюк / 13.09.2024 / 0 Коментарів

Під час чергової 27-ої сесії Волинської обласної ради розглянули 56 питань.

У сесійній залі зареєструвалися 52 депутати. У перші хвилини сесії голова фракції «Європейська солідарність» Юлія Вусенко із трибуни підняла тему, яка зараз турбує кожного українця, - енергетична криза, яку прогнозують для України уже цієї зими, - повідомляють на сторінці «Європейської Солідарності Волинь».

«Питання енергозахисту - ключове для ПП ЄС. Фракція ЄС, також, ініціювала подання звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Уповноваженого ВРУ з прав людини щодо посилення публічного висвітлення ситуації навколо полонених та безвісти зниклих захисників Сил Оборони України та сприяння визволення їх з полону. Звернення підтримано», - зазначають у публікації.

Додають, що також під час обговорення виконання бюджету депутат Сергій Кошарук цікавився обсягом фінансування енергоносіїв в обласних комунальних закладах загалом та чи не переглядалися встановлені ліміти фінансування цієї статті видатків. Ігор Никитюк зазначив, що загальний обсяг видатків на компослуги обласних установ склав близько 80 млн грн, що ж до лімітів, то їх було знижено у випадках запровадження енергоощадних заходів.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *