На Волині судмедексперта звинувачують у хабарництві

image
Назар Тарадюк / 04.04.2024 / 0 Коментарів

Мешканці Любомля скаржаться, що місцевий судмедексперт бере гроші за безкоштовні послуги та затягує час із розтином.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Стикнувся з такою ситуацією й мешканець Любомля, який є військовослужбовцем. Чоловік на умовах анонімності розповів, що ще у 2017 році втратив батька. Тоді йому й довелося мати справу з цим судмедекспертом. Як стверджує чоловік, медичний працівник нібито відразу поставив cвої умови й навіть вимагав гроші. 

«В 2017 році у мене помер батько 6 лютого. Завезли в морг. Ну, і мені зразу сказали: «Як хочете культурно, щоб було все нормально, то півтори тисячі. Тоді буде чисто все і без запахів». То чоловік і жінка працювали. Жінка вказала мені (ред. - про гроші). Робили розтин. Мені того аналізу не показали», – каже чоловік.

Крім того, журналістам місцева волонтерка Катерина Мокренко розповіла, що медпрацівник буцімто не лише просив гроші у людей за безкоштовні послуги, а й з невідомих причин затягував час із розтином. Навіть тоді, коли це стосувалося тіл Героїв. Жінка каже, що мовиться про такого собі Юрія Нічіка

Зв’язатися із чоловіком, аби почути думку щодо численних закидів у його бік, журналістам поки що не вдалося. Якщо ж Юрій Нічік захоче спростувати звинувачення волинян - журналісти готові висвітлити його позицію.

Деталі – дивіться у сюжеті:

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *