На Волині судили пенсіонера, який 7 разів вистрілив у людину

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині судили пенсіонера, який 7 разів вистрілив у людину
image
Назар Тарадюк / 08.11.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку судили пенсіонера, уродженця міста Калінін Тверської області рф, який 7 разів вистрілив у людину.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Відомо, що 1 березня 2023 року близько 23:40 чоловік в ході конфлікту 7 разів вистрілив з переробленого саморобним способом стартового пістолета «ZORAKI - MOD. 914-T», калібру 9 мм Р.А.К. Він влучив в ділянки голови, шиї, черевної порожнини, лівого плеча, спини потерпілого.

Згідно висновку експерта  вогнепальне проникаюче кульове поранення шиї з пошкодженням трахеї за ступенем тяжкості відноситься до тяжких тілесних ушкоджень. Обвинувачений відшкодував потерпілому збитки в сумі 75 000 грн. Крім цього, вказав, що відразу після події самостійно викликав швидку допомогу та поліцію.

Допитаний свідок – працівник поліції – розповів, що 1 березня був на чергуванні та отримав виклик до дачного масиву «Струмівка» близько 23:00. Прибувши на місце виявив обвинуваченого та потерпілого, який тримався за шию. Далі приїхала швидка медична допомога, яка забрала потерпілого. Згодом вони разом із обвинуваченим та слідчо-оперативною групою зайшли до будинку. Обвинувачений добровільно розповів про обставини події, а саме про те, що він наніс потерпілому тілесні ушкодження шляхом пострілів з травматичного пістолету, вказав на місце вчинення злочину. Ствердив, що потерпілий мав явні ознаки алкогольного сп`яніння.

Суд визнав чоловіка винним та призначив 5 років позбавлення волі, але звільнив від відбування покарання, якщо він протягом 3 років іспитового строку не вчинить нового кримінального правопорушення.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *